Hjälp oss att hjälpa barnen i Albanien!

Den här veckan har vi en insamling till barn i Albanien som ska börja skolan nu i September. Målet är att hjälpa 500 barn med ett par skor och en ryggsäck vilket kostar 600 kr tillsammans 8300 kr för skor och 300 kr för en ryggsäck.) Var med oss att hjälpa dem med det du har, varje krona räknas. Här nedan kan ni läsa pastor Koli Pukas ord:

Koli berättar:

– Det är en svår situation för hela världen egentligen. För barnen i Albanien är det inget undantag, det är en tragedi. Vi har fått en maning av Herren att göra något. Vi vill hjälpa 500 barn med den här satsningen.

I Albanien har barnen inte kunnat göra skola online eller digitalt under pandemin, utan de har varit helt frånkopplade från skolan. Vårt hjärta slår för den nya generationen där vår framtiden ligger. Vi har bett mycket för det här och även om det inte blir räddningen för dem är det till en stor hjälp. Många av barnen går i 30 minuter upp till en timma till skolan på dåliga landsvägar. Ett par bra vattentåliga skor hjälper dem oerhört och vår bön är att kunna ge det till var och en av dessa barn samt en skolväska med innehåll av pennor och block.

– “Var och en som är med och ger till den här kampanjen blir en del av dessa barnens liv och blir som en typ av förälder för dessa barn” Ungdomspastor Bepin Maka.

Tusen tack för era gåvor och att ni vill vara med att hjälpa tillsammans med oss! Varje krona gör en skillnad för dessa barnen.