Sverige Live special i September

Nästa vecka, den 22 & 23 september har vi två specialkvällar då Donald Bergagård och Birger Skoglund finns i studion som gäster. Onsdagen leds av Zoran Kovacevic och Torsdagen av Nils Marcelind. Torsdagen gästas även programmet av Ingemar Helmner. Det kommer bli två fantastiska kvällar då dessa omtyckta predikanter och musiker får samtala, predika och sjunga för oss!

Tema; Afghanistan

Tisdagen den 28 september har vi Tema; Afghanistan i Sverige Live då pastorer och afghanska församlingsmedlemmar från Livets Ord är gäster. Under förra flyktingvågen fick Livets Ord möjlighet att på ett mirakulöst sett hjälpa många afghanska flyktingar. De var bland de första att ha team på plats i flyktingkaoset i Grekland för att hjälpa och ta hand om de flyktingar som landade i Athen. Följden av detta är ett utbrett arbete bland de flyktingar som kom till Sverige och Uppsala men också i Afghanistan. Många av dem som kommit till Uppsala har blivit frälsta och är nu en självklar del i församlingen. Under kvällen kommer vi få höra några av deras historier och vad som händer i Afghanistan just nu. På grund av den koppling som redan finns med Afghanistan har Livets Ord kunnat vara snabba till hjälp även denna gång när katastrofen är ett faktum. En viktig och aktuell kväll där vi kan få lyssna till historier, be för situationen och få möjlighet att vara med och hjälpa!