Hopp till Albanien – Var med och välsigna 800 familjer!

Julen är givandets högtid och även en tid av traditioner. Så även hos oss här på Vision Sverige! De två första veckorna i december kommer vi därför återigen ha en kampanj där vi samlar in pengar till matpaket för de behövande i Albanien. Ni som varit med oss vet att det är tredje året vi gör detta och vi är så glada för möjligheten att välsigna behövande familjer så att de kan få fira en mätt och glad jul!

I år kommer ni även kunna möta familjerna som får matpaketen då två av våra programledare åker ner och lämnar över gåvorna innan jul. Vi kommer sända live i tre kvällar från Albanien den 20, 21 och 22 december. Vi tror att det kommer bli väldigt fina, känslofyllda kvällar som får andas julens budskap. Zoran var nere i höstas för att lämna över en del av de skolpaket vi då delade ut. Han säger så här om att få resa ner till Albanien igen: 

Jag ser fram emot att återvända till Albanien, denna gång med Ketty, en kär vän och kollega på Vision Sverige!  Att få åka dit ner är både uppmuntrande och sorgligt. Man blir så salig och glad när vår Visionfamilj samlar pengar till matpaketen som vi delar till dessa behövande barn och familjer. Det är också sorgligt att se hur många barn saknar de elementära saker som våra barn i Sverige tar för givet! Jag är glad att vi. på grund av alla generösa gåvor från våra TV-tittare och partners., kan åka till Albanien igen, precis innan jul, och dela ut paketen.

Varje matpaket kostar 500 kr och maten räcker i ca en månad för en familj. 2019 gav vi 300 paket, 2020 dubblade vi och gav 600 paket. Det här året sträcker vi oss efter att kunna välsigna 800 familjer. Vill du vara med? Du kanske kan ge ett helt paket, flera paket eller bara en del av ett paket. Det spelar ingen roll. Vi ger tillsammans och var och en ger efter sin förmåga för att välsigna de som verkligen behöver. Stort TACK på förhand!

Märk din gåva med Hopp till Albanien.