Var med och fira att kanalen fyller 7 år!

Nu firar vi sju år genom att bara leka med sjuor. Ger du 777kr får du Isabella Staksets bok och Dagens Lösen 2022 ger du 7777kr får du The Message på Svenska och Dagens Lösen 2022.

Isabella Stakset har ett fantastiskt vittnesbörd. I den här boken får vi följa hennes resa från att hon var barn och blev lämnad av sin pappa, genom tonåren som tuff tjej när hon träffade Sebastian. Vi får fortsatt följa deras resa och hur det var för henne att vara mamma till två barn undertiden Sebastian satt i fängelse och inte alls levde det livet som hon önskade. Hur de hittade Jesus och hur Han lett dem framåt undertiden sår fått läka och hur de lever idag genom att ge ut till de allra mest utsatta i Sverige.

 

The Message är en otroligt uppskattat översättning/tolkning av bibeln där vi får läsa Guds Ord på ett mer vardagligt språk med mer utmålande text. Många är de som uppskattar the Message som ett alternativ till de traditionella mer ordagrant översatta biblarna och det finns många historier om hur denna tolkning/översättning inspirerat många och öppnat ögonen för Guds Ord som blivit mer levande i detta format.

 

Dagens Lösen är en andaktsbok där vi får läsa en kort text varje dag, stanna upp inför Gud Ord. Kanske en bra hjälp/stöd till den personliga andakten varje dag?

 

TACK att du vill vara med och be för och ge till kanalen. Märk din gåva med Grattis VS!

Du kan ge via:

Swish: 123 218 0743

PlusGiro: 80 07 37-9

Önskar du ett inbetalningskort kan du maila till mail@visionsverige.com så hjälper vi dig!

Tack igen!