Hopp till Albanien i Påsk!

Nu närmar det sig vår stora insamling för att välsigna familjer med mat över påskhelgen. Som Koli Puka hälsar här nedan så ger påsken ett fint tillfälle att visa Jesu kärlek och barmhärtighet till människor runt omkring. Det är något vi alla behöver, eller hur? Men vi kan ge av vårt överflöd till de som har väldigt lite och lider brist.

Vi samlar regelbundet in pengar till åra vänner i Albanien och nu i Påsk sträcker vi oss mot att kunna välsigna 400 familjer med ett matpaket. Varje paket kostar 500kr och räcker i ungefär en månad. Insamlingen börjar den 21 mars och sträcker sig över påskhelgen.

Nu i början under insamlingen kommer vi ha Koli Puka med oss i våra studior så ni kommer få höra mer om läget i Albanien direkt från honom. Han kommer dela med sig om arbetet de gör, vad som hänt sedan sist och vad era gåvor betyder för de som får ta emot.

Här följer en hälsning från Koli Puka, Pastor i Albanien:

Pastor Koli Puka

Kära bröder och systrar, när vi nu över i svåra tider med krig och sociala kriser runt oss ser vi fram emot vår nästa insamling tillsammans med Vision Sverige familjen.

I en lidande värld är påsken en bra högtid som ger kyrkan möjlighet att visa dem Jesus, med Hans försonande lidande i fokus. Därför vill vi återigen som kyrka hjälpa många människor med matpaket. Ge Hans kärlek och barmhärtighet vidare och på så sätt vittna om Honom och Hans godhet. Var med oss och be för detta projekt och var med och ge till detta viktiga arbete bland de fattiga i Albanien. Gud Välsigne er alla!

 Tusen tack för era gåva och er givmildhet! Låt oss tillsammans be för denna insamling så att vi når vårt mål att ge 400 familjer mat i påsk.

 

Du kan ge via swish: 123 218 0743 Plus Giro: 80 07 37-9

Märk din gåva med Albanien så vet du att pengarna hämnar rätt.

Behöver du ett inbetalningskort kan du kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi er med det.