Gud har en plan

Konferensen – Hope & Wisdom for Life, 17-19 maj

Cherrie Peterson och April Ostend Simons kommer till Studio 28 i Oslo. Konferensen sänds på Sverige LIVE.

De två predikanterna är efterfrågade både inom och utanför USAs gränser. Konferensen heter “Hope & Wisdom for Life” och sänds från Vision Norges studio i Oslo den 17:e – 19:e maj. Du kan se hela konferensen på Sverige LIVE, fre-mån, kl 20-23.

Trine Overå Hansen blir tolk för de engelska predikanter. Det blir också lovsång med bland annat, Ketty Demeter och Ragnhild Angell Sagen.

Det här är April och Cherrie

April Osteen Simons kommer från den amerikanska delstaten Texas. Hon är en kvinna med många titlar och arbetar bland annat som evangelist, författare och talare. Osteen Simons är väl insatt i media och medverkar som programledare för programmet “Joni Table Talk” som sänds på den kristna amerikanska tv-kanalen Daystar TV. Hon reser regelbundet runt i både USA och Kanada för att sprida Evangeliet. Utöver detta driver hon även en egen YouTube-kanal. Där ger hon praktiska råd för ett bättre liv. Hon är syster till amerikanska pastorn Joel Osteen.

Cherrie Peterson kommer från den amerikanska delstaten Minnesota. Hon har varit en aktiv predikant sedan mitten av tonåren. I 30 år har hon varit i aktiv tjänst för att sprida Evangeliet över alla världens kontinenter. Hon reser regelbundet både hemma och utomlands för att predika om Jesus. Maken, doktor Tim Peterson, är grundare av “Christian Family Church” med flera församlingar både i och utanför sin hemstat. Gifta paret Cherrie och Tim Peterson är personliga vänner till Jan och Inger Hanvold och har ofta besökt Norge.