Gud har en plan

Sverige LIVE från Moldavien, 29 maj – 1 juni

Den 29:e maj – 1:a juni sänder vi tillsammans med vår moderkanal Visjon Norge från Moldaviens huvudstad, Chisinau. 

TV Visjon Norge har sedan starten varit engagerade i ett starkt växande missionsarbete i Moldavien. Nu skall vi markera att Filadelfiaförsamlingen fyller 30 år och pastor Doru Cirdei som har varit en Herrens tjänare i 40 år.  

Vision Sveriges egen programledare Ketty Demeter är med i teamet till Moldavien. Titta kl 20-23 på Sverige LIVE, onsdagen den 29:e maj till lördagen den 1:a juni. 

Historien

Året 2003 fick norska tittaren se själva de arbete bland de fattiga och hemlösa i Moldavien på TV Visjon Norge. Vision Norway har varit involverade i detta arbete och sett frukterna av samarbetet.

Det är en fantastisk resa av evangelisation, matprogram för de fattiga och hemlösa, skolgång i alla årskurser – och ett eget universitet.

Pastor Doru Cirdei, egentligen från Rumänien, har varit arkitekten tillsammans med Herren. Idag är han 60 år och är inte klar än.  

“Mer än någonsin behöver alla höra Evangeliet. Moldaviens många unga behöver utbildning i ett kristet system och få inflytande för att leda detta Europas fattigaste land,” säger han.

Hör mer om Pastor Cirdeis resa och de underbara saker Herren gör i Moldavien på Sverige LIVE, kl 20-23.