Sverige LIVE Team

Stockholm

Carl-Gustaf Severin

Age: 66 år

Yrke: Evangelist och missionär
Hobby: Älskar barn och segling

Blev frälst i ett Israelmöte 1968
Någon talade om hur det judiska folket fick sitt land

Detta grep mig som 14 åring så jag gav jag mitt liv till Jesus Blir så glad att Vision Sverige når ut och människors liv blir förvandlade Lester Sumralls liv och tjänst är det som påverkat mitt liv mest

  Ketty Demeter

Age: 29 år
Yrke: Grundare för Jesus Full Reward Minisries Reser runt och predikar och leder lovsång i olika länder.

Hobby: Umgås med familj och vänner, och sjunga Disney Haha! Mina vänner beskriver mig som Jesus och smink älskare Lol!

Det har gått 10 år nu sens jag fick möta min frälsare Jesus!  Han kom in på en helt oandlig plats i duschen , med ett starkt vit bländande ljus och med en närvaro så ren som förde mig automatiskt ner på mina knän. Får se 3 änglar från midjan ner, och när jag stänger mina ögon får jag se Jesus sönder piskade rygg, så mycket blod till och med hans revben syns!

Så hör jag en röst säga, något som någon aldrig sagt till mig förut! Att detta var för dina synder! Från den stunden har det bara varit ett äventyr med Jesus Han frälste, befriade,och upprättade mig! Så idag allt det jag gör är att leva för Honom Som betalade min lösen!Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min bästa vän Helige Ande!

Lukas 4: 18-19
Herrens Ande är över mig, för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för det fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för det fångna och syn för det blinda, att ge förtryckta frihet och förkunna ett nådens år från Herren. Jag tror verkligen på det, att det man fått som gåva kan man ge som gåva som skriften säger!  Min vison i TV Vison Sverige, är just detta. Att få ge Jesus en plattform där Han får bli sedd, känd, och hörd i Sverige! Jag upplever att det är ett stort privilegium och förtroende från Herren att få vara med i detta arbete där vi får nå ut till så många hem. Herren har gett mig en så enorm kärlek till våra tittare, älskar att få be tillsammans med dom, och har verkligen ett så stort hjärta för dom så hoppas och ber verkligen att min plats på TV Vison Sverige ska betjäna dom! <3

Christoffer Ahlbäck

Age: 35 år

Jag är uppväxt i Stockholm och har en fem-årig teologisk utbildning från Johannelunds Teologiska Högskola i Uppsala (EFS), Uppsala Universitet, Luther Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA) och Bethel Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA). Fokus under utbildningen har främst legat på bibelkunskap, särskilt Nya Testamentet och grekiska, församlingsledarskap och församlingsplantering, samt själavård och äktenskapsterapi. Under min uppväxt spelade jag mycket musik och jag har tidigare spelat och lett mycket lovsång, både som trummis och pianist. Musiken och lovsången är fortfarande någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och är djupt inbakat i min personlighet.

Jag växte upp i en kristen familj och har alltid haft en tro på Herren. Vid ca 13 års ålder började jag söka Herren genom att be och börja läsa Bibeln. När jag var 17 år gammal var jag på ett ungdomsläger där jag mötte Herren starkt och fick se att samma saker som jag läste om i Bibeln händer idag. Där började mitt liv i en nära relation till Jesus och ett lärjungaskap i Andens kraft.
Jag brinner för att se människor frälsta och församlingar växa. Alltsedan jag fick se vad Jesus gör idag och lära känna Honom personligen som 17-åring har det varit det viktigaste för mig: den nära relationen till Jesus, Guds underbara närvaro och att Han gör under än idag. Att leda människor till Jesus och in i detta liv som Han har tänkt för oss är vad jag lever för.

Irene Andersson

Age: 32år
Yrke: Socionom Reser även en del och leder lovsång både i Sverige och utomlands.
Hobby: Musik och designa kläder

Jag är tacksam att jag får vara med och bidra till en kanal som är till för alla, både troende och otroende, och som sprider världens bästa budskap. Vision Sverige har betytt mycket för hela min familj ända sedan den startade för 5 år sedan. Man känner sig upplyft i sin tro och inspirerad av de program som sänds på kanalen..

 

Jag tycker också att det är så spännande att få intervjua så många olika typer av människor från olika delar av Kristi kropp. Tillsammans kan vi nå ut med evangelium till Sverige!
En person som jag ser upp till mycket är min mamma. Hon är en fantastisk person som jag lärt mig så mycket av på många olika områden av livet.

Christer Roshamn

Age: 49 år, gift med Camilla och pappa till Klara och Filip

Pastor och föreståndare i Folkungakyrkan, Stockholm (EFK)

Sedan många år musik ett stort intresse, framförallt att sjunga och spela gitarr. När jag var yngre var jag sångare i ett rockband, men numera är det att skriva lovsång. Andra intressen är löpning och resor.

Vision Sverige bedriver ett angeläget arbete med att nå ut med evangeliet till människor i vårt land. Jag uppskattar den ekumeniska bredden av kristna som står tillsammans för att ge de goda nyheterna om Jesus till människor.

Att vara programledare för Sverige Live är spännande. Jag tycker om att möta människor för samtal och lyssna till deras berättelse och erfarenheter av livet med Jesus. Jag tror att formen av programmet som är enkelt, personligt och alltid Jesuscentrerat berör de som tittar. Jag tror att människor möter Jesus genom dessa kvällar.
När det gäller förebilder är jag tacksam för två evangelister som är hemma hos Herren, Billy Graham och Reinhard Boonke. Jag vill som dem vara bevarad i kärleken till Jesus och i kärleken till de förlorade.

Göteborg

Zoran Kovacevic

Master Data Specialist på Essity i Göteborg – men mitt främsta merit är: Ambasadör för Guds rike!

Spelar football och basketball, lirar lite på min gitarr och saxofon, predikar evangelium om Jesus, Författare till boken “Apokalupsis”

Jag föddes i Kroatien i en kristen familj där pappa var äldste, men jag blev född på nytt på riktigt i Sverige en varm Juni 1999. Herren har kallat mig att predika evangelium och jag började genast med det. Startade The Lighthouse Ministries and började resa både i Sverige och utomlands, främst Europa. 

Året var 2014 då jag för första gången reste på en missionsresa till Afrika och fram till idag har jag varit i Uganda, Kenya, Rwanda, Burundi, Zambia, Sydafrika och predikat på konferenser, kampanjer samt höll seminarier om den yttersta tiden.Vison Sverige har blivit min nya familj! Dessa underbara människor som finns med betyder så mycket för mig. Vi bär varandras bördor och stöttar varandra, vi ber tillsammnas och ha skoj tillsammans. Men vad vi alla bär på är Guds kallelse över våra liv! En kallelse att förmedla hopp till denna värld och att predika evangeliuim om Jesus. Detta betyder mest för mig

Sverige LIVE är ett TV program som lyfter upp Jesus i vardagen! Som programledare, leder jag samtalet till en vardaglig tro som fungerar om man låter Jesus regera i våra liv. Jag är jätte glad att vi har en live bön i programmet där vi möter människors behöv genom direktsänding. Att få läsa dagen efter om Guds ingripanden och bönesvar lyfter ens tro och gör att man vill upphöja Jesus ännu mer!

Utöver min familj som betyder mest för mig, har Herren välsignat mig med andliga mödrar och fäder och äkta vänner i olika länder!

Björn Engelin

Age: 31 år
Yrke: Verksamhetschef Important.

Hobby: Resa och upptäcka andra länder

Jag har varit frälst i 4,5 år. Jag blev frälst på en parkering i Oslo. Genom ett youtubeklipp. Sökte i många år efter att hitta något som kunde fylla mitt tomrum. Nu vet jag att ENDAST Jesus kan göra det.

Sverige Vision betyder massor för mig, i Matt 28:16-20 kan vi läsa om missionsbefallningen. Tv vision har en viktig roll i den befallningen, för genom tv kan vi nå ut till personer som aldrig har hört evangeliet.

Min längtan dom senaste 2 åren har varit att se Sverige frälst. Och det är det jag brinner för.

 Jesus är det självklara svaret men efter han så kommer. Kristiina Haataja min blivande fru, hon är ett bra föredöme som ser alla människor och deras behov. Hon är alltid med och stöttar mig oavsett hur konstiga idéer jag än har.

Besök

Stockhom

Goteborg

Ring oss

+46 08 677 76 76

Email

mail@visionsverige.com

Share This