Sverige LIVE Team

Stockholm

Carl-Gustaf Severin

Age: 66 år

Yrke: Evangelist och missionär
Hobby: Älskar barn och segling

Blev frälst i ett Israelmöte 1968
Någon talade om hur det judiska folket fick sitt land

Detta grep mig som 14 åring så jag gav jag mitt liv till Jesus Blir så glad att Vision Sverige når ut och människors liv blir förvandlade Lester Sumralls liv och tjänst är det som påverkat mitt liv mest

  Ketty Demeter

Age: 29 år
Yrke: Grundare för Jesus Full Reward Minisries Reser runt och predikar och leder lovsång i olika länder.

Hobby: Umgås med familj och vänner, och sjunga Disney Haha! Mina vänner beskriver mig som Jesus och smink älskare Lol!

Det har gått 10 år nu sens jag fick möta min frälsare Jesus!  Han kom in på en helt oandlig plats i duschen , med ett starkt vit bländande ljus och med en närvaro så ren som förde mig automatiskt ner på mina knän. Får se 3 änglar från midjan ner, och när jag stänger mina ögon får jag se Jesus sönder piskade rygg, så mycket blod till och med hans revben syns!

Så hör jag en röst säga, något som någon aldrig sagt till mig förut! Att detta var för dina synder! Från den stunden har det bara varit ett äventyr med Jesus Han frälste, befriade,och upprättade mig! Så idag allt det jag gör är att leva för Honom Som betalade min lösen!Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min bästa vän Helige Ande!

Lukas 4: 18-19
Herrens Ande är över mig, för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för det fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för det fångna och syn för det blinda, att ge förtryckta frihet och förkunna ett nådens år från Herren. Jag tror verkligen på det, att det man fått som gåva kan man ge som gåva som skriften säger!  Min vison i TV Vison Sverige, är just detta. Att få ge Jesus en plattform där Han får bli sedd, känd, och hörd i Sverige! Jag upplever att det är ett stort privilegium och förtroende från Herren att få vara med i detta arbete där vi får nå ut till så många hem. Herren har gett mig en så enorm kärlek till våra tittare, älskar att få be tillsammans med dom, och har verkligen ett så stort hjärta för dom så hoppas och ber verkligen att min plats på TV Vison Sverige ska betjäna dom! <3

Micael Lahtinen

Age: 46år
Yrke: Pastor & Missionär, Uppsala Pingstkyrkan
Hobby: Jag är uppfödd på en ö (Söderfors i Norduppland) så fiske blev en naturlig hobby och då speciellt flugfiske.

Är född och uppvuxen i ett varmt kristet hem. Bestämde mig dock i tidig tonårsålder att gå ifrån tron, kyrkan och Jesus. I lukasevangeliet 15 så berättar Jesus om den förlorade sonen. Den berättelsen är som det var mitt liv. Synden bröt ner mig men Jesus upprättade mitt liv. Jag fick komma tillbaks som en son i huset igen.

 

Fick en kallelse från Herren att gå med evangeliet till nationerna. Har varit i tjänst sedan 2003. Är grundare av ”WORLD MISSIONARIES” (www.womis.org). Har även skrivit en bok som heter ”The burning ones”
Har tidigare arbetat i Gävle pingstförsamling, Korskyrkan i Gävle och Nordupplandskyrkan, Tierp.
Vi lever nu i en mycket speciell tid då vi kan nå ut till människornas vardag och hem på ett helt nytt sätt genom media, Tv och internet. TV Vision Sverige fyller idag ett viktigt behov i svensk kristenhet. Genom våra Liveprogram som körs varje vardagskväll från 19:00-21:00 så kan vi nå ut direkt till våra tittare, dom kan också vara delaktiga på ett nytt sätt genom Facebook LIVE, SMS eller email. Detta är framtidens tv med interaktiva tittare. Jag ser fram emot att se mer av denna utveckling. Evangeliets kärna och budskap förändras aldrig men kommer ständigt i nya förpackningar i nya tider.

Christoffer Ahlbäck

Age: 35 år

Jag är uppväxt i Stockholm och har en fem-årig teologisk utbildning från Johannelunds Teologiska Högskola i Uppsala (EFS), Uppsala Universitet, Luther Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA) och Bethel Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA). Fokus under utbildningen har främst legat på bibelkunskap, särskilt Nya Testamentet och grekiska, församlingsledarskap och församlingsplantering, samt själavård och äktenskapsterapi. Under min uppväxt spelade jag mycket musik och jag har tidigare spelat och lett mycket lovsång, både som trummis och pianist. Musiken och lovsången är fortfarande någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och är djupt inbakat i min personlighet.

Göteborg

Zoran Kovacevic

Master Data Specialist på Essity i Göteborg – men mitt främsta merit är: Ambasadör för Guds rike!

Spelar football och basketball, lirar lite på min gitarr och saxofon, predikar evangelium om Jesus, Författare till boken “Apokalupsis”

Jag föddes i Kroatien i en kristen familj där pappa var äldste, men jag blev född på nytt på riktigt i Sverige en varm Juni 1999. Herren har kallat mig att predika evangelium och jag började genast med det. Startade The Lighthouse Ministries and började resa både i Sverige och utomlands, främst Europa. 

Året var 2014 då jag för första gången reste på en missionsresa till Afrika och fram till idag har jag varit i Uganda, Kenya, Rwanda, Burundi, Zambia, Sydafrika och predikat på konferenser, kampanjer samt höll seminarier om den yttersta tiden.Vison Sverige har blivit min nya familj! Dessa underbara människor som finns med betyder så mycket för mig. Vi bär varandras bördor och stöttar varandra, vi ber tillsammnas och ha skoj tillsammans. Men vad vi alla bär på är Guds kallelse över våra liv! En kallelse att förmedla hopp till denna värld och att predika evangeliuim om Jesus. Detta betyder mest för mig

Sverige LIVE är ett TV program som lyfter upp Jesus i vardagen! Som programledare, leder jag samtalet till en vardaglig tro som fungerar om man låter Jesus regera i våra liv. Jag är jätte glad att vi har en live bön i programmet där vi möter människors behöv genom direktsänding. Att få läsa dagen efter om Guds ingripanden och bönesvar lyfter ens tro och gör att man vill upphöja Jesus ännu mer!

Utöver min familj som betyder mest för mig, har Herren välsignat mig med andliga mödrar och fäder och äkta vänner i olika länder!

Björn Engelin

Age: 31 år
Yrke: Verksamhetschef Important.

Hobby: Resa och upptäcka andra länder

Jag har varit frälst i 4,5 år. Jag blev frälst på en parkering i Oslo. Genom ett youtubeklipp. Sökte i många år efter att hitta något som kunde fylla mitt tomrum. Nu vet jag att ENDAST Jesus kan göra det.

Sverige Vision betyder massor för mig, i Matt 28:16-20 kan vi läsa om missionsbefallningen. Tv vision har en viktig roll i den befallningen, för genom tv kan vi nå ut till personer som aldrig har hört evangeliet.

Min längtan dom senaste 2 åren har varit att se Sverige frälst. Och det är det jag brinner för.

 Jesus är det självklara svaret men efter han så kommer. Kristiina Haataja min blivande fru, hon är ett bra föredöme som ser alla människor och deras behov. Hon är alltid med och stöttar mig oavsett hur konstiga idéer jag än har.

Besök

Stockhom

Goteborg

Ring oss

+46 08 677 76 76

Email

mail@visionsverige.com

Share This