+46 08 677 76 76 mail@visionsverige.com

Sverige LIVE!

Sverige live daily night show

Monday – Friday

Sverige LIVE Team

Christoffer Ahlbäck

Age: 35 år

Jag är uppväxt i Stockholm och har en fem-årig teologisk utbildning från Johannelunds Teologiska Högskola i Uppsala (EFS), Uppsala Universitet, Luther Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA) och Bethel Seminary (Saint Paul, Minneapolis, USA). Fokus under utbildningen har främst legat på bibelkunskap, särskilt Nya Testamentet och grekiska, församlingsledarskap och församlingsplantering, samt själavård och äktenskapsterapi. Under min uppväxt spelade jag mycket musik och jag har tidigare spelat och lett mycket lovsång, både som trummis och pianist. Musiken och lovsången är fortfarande någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och är djupt inbakat i min personlighet.

Jag växte upp i en kristen familj och har alltid haft en tro på Herren. Vid ca 13 års ålder började jag söka Herren genom att be och börja läsa Bibeln. När jag var 17 år gammal var jag på ett ungdomsläger där jag mötte Herren starkt och fick se att samma saker som jag läste om i Bibeln händer idag. Där började mitt liv i en nära relation till Jesus och ett lärjungaskap i Andens kraft.
Jag brinner för att se människor frälsta och församlingar växa. Alltsedan jag fick se vad Jesus gör idag och lära känna Honom personligen som 17-åring har det varit det viktigaste för mig: den nära relationen till Jesus, Guds underbara närvaro och att Han gör under än idag. Att leda människor till Jesus och in i detta liv som Han har tänkt för oss är vad jag lever för.

  Ketty Demeter

Age: 29 år
Yrke: Grundare för Jesus Full Reward Minisries Reser runt och predikar och leder lovsång i olika länder.

Hobby: Umgås med familj och vänner, och sjunga Disney Haha! Mina vänner beskriver mig som Jesus och smink älskare Lol!

Det har gått 10 år nu sens jag fick möta min frälsare Jesus!  Han kom in på en helt oandlig plats i duschen , med ett starkt vit bländande ljus och med en närvaro så ren som förde mig automatiskt ner på mina knän. Får se 3 änglar från midjan ner, och när jag stänger mina ögon får jag se Jesus sönder piskade rygg, så mycket blod till och med hans revben syns!

Så hör jag en röst säga, något som någon aldrig sagt till mig förut! Att detta var för dina synder! Från den stunden har det bara varit ett äventyr med Jesus Han frälste, befriade,och upprättade mig! Så idag allt det jag gör är att leva för Honom Som betalade min lösen!Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min bästa vän Helige Ande!

Lukas 4: 18-19
Herrens Ande är över mig, för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för det fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för det fångna och syn för det blinda, att ge förtryckta frihet och förkunna ett nådens år från Herren. Jag tror verkligen på det, att det man fått som gåva kan man ge som gåva som skriften säger!  Min vison i TV Vison Sverige, är just detta. Att få ge Jesus en plattform där Han får bli sedd, känd, och hörd i Sverige! Jag upplever att det är ett stort privilegium och förtroende från Herren att få vara med i detta arbete där vi får nå ut till så många hem. Herren har gett mig en så enorm kärlek till våra tittare, älskar att få be tillsammans med dom, och har verkligen ett så stort hjärta för dom så hoppas och ber verkligen att min plats på TV Vison Sverige ska betjäna dom! <3

Zoran Kovacevic

Master Data Specialist på Essity i Göteborg – men mitt främsta merit är: Ambasadör för Guds rike!

Spelar football och basketball, lirar lite på min gitarr och saxofon, predikar evangelium om Jesus, Författare till boken “Apokalupsis”

Jag föddes i Kroatien i en kristen familj där pappa var äldste, men jag blev född på nytt på riktigt i Sverige en varm Juni 1999. Herren har kallat mig att predika evangelium och jag började genast med det. Startade The Lighthouse Ministries and började resa både i Sverige och utomlands, främst Europa. Året var 2014 då jag för första gången reste på en missionsresa till Afrika och fram till idag har jag varit i Uganda, Kenya, Rwanda, Burundi, Zambia, Sydafrika och predikat på konferenser, kampanjer samt höll seminarier om den yttersta tiden.

Vison Sverige har blivit min nya familj! Dessa underbara människor som finns med betyder så mycket för mig. Vi bär varandras bördor och stöttar varandra, vi ber tillsammnas och ha skoj tillsammans. Men vad vi alla bär på är Guds kallelse över våra liv! En kallelse att förmedla hopp till denna värld och att predika evangeliuim om Jesus. Detta betyder mest för mig

Sverige LIVE är ett TV program som lyfter upp Jesus i vardagen! Som programledare, leder jag samtalet till en vardaglig tro som fungerar om man låter Jesus regera i våra liv. Jag är jätte glad att vi har en live bön i programmet där vi möter människors behöv genom direktsänding. Att få läsa dagen efter om Guds ingripanden och bönesvar lyfter ens tro och gör att man vill upphöja Jesus ännu mer!

Utöver min familj som betyder mest för mig, har Herren välsignat mig med andliga mödrar och fäder och äkta vänner i olika länder!

Amanda Göransson

Age: 47 år
Yrke: Samtalsterapeut och författare
Hobby: 
Dansa Zumba och att promenera i naturen

Jag växte upp i Sydafrika och England men kände inte Gud under den tiden. Det var inte förrän jag gick på universitetet som 20 åring, att Gud grep in i mitt liv på ett mäktigt sätt. Jag var fylld av fruktan men Han visade mig att Hans kärlek var starkare än all min rädsla. Han uppenbarade sig själv för mig som en kärleksfull Far som jag kunde lita på till 100 procent. Det mötet med Hans ovillkorliga kärlek förvandlande mig och jag bär med mig det än idag. Jag brinner för att världen ska förstå Guds fadershjärta.

Jag har just börjat som programledare på TV Vision Sverige, så allt är relativt nytt för mig. Det jag uppskattar mest är den familjära känslan bland alla som arbetar med Vision Sverige. Samt att det finns en djup längtan att ära Gud och uppmuntra andra via alla program som sänds.

Den person som jag ser upp mest till är Jeanne De Arc. Hon levde i en tid då det var helt omöjligt för en ung kvinna att följa Gud, bli tagen på allvar och dessutom påverka samhället, men ändå gjorde hon allt detta. Hennes mod och överlåtelse att lyda Gud och att lita på honom, trots hennes omständigheter, inspirerar mig.

Camilla Christiansson

Age: 47 år
Partille, Göteborg
Yrke: Marknads- och försäljningsansvarig på Sol & Sand Hälsocenter
Hobby: älskar att springa i skogen!

 

Jag är uppvuxen i en kristen familj där vi gick till Lötenkyrkan, EFS, i Uppsala. När jag var 15 år blev jag frälst, andedöpt och fick en personlig relation med Jesus!
Jag är ju relativt ny som programledare men upplever att teamet i Vision Sverige är som en familj, där alla uppmuntrar och stöttar varandra. Det är ingen skillnad på vem som är framför eller bakom kameran, alla har samma hjärta. Det finns en äkta längtan att få lyfta fram Jesus och vad han gör genom människor i Sverige idag.  What does Sverige live means to you. För mig är det en spännande plattform där vi får chans att lyfta fram och intervjua “vanliga människor” om vad Gud gör genom dem i sin vardag. Det är också väldigt spännande med chatten med alla förbönsämnen strömmar in under livesändningen!  Most important person that you look up to? En väldigt svår fråga att svara på…jag har många nära vänner som betyder väldigt mycket för mig och som jag ser upp till. De finns alltid där, de uppmuntrar mig och de ber för mig. Helt ovärderligt!

Björn Engelin

Age: 31 år
Yrke: Verksamhetschef Important.

Hobby: Resa och upptäcka andra länder

Jag har varit frälst i 4,5 år. Jag blev frälst på en parkering i Oslo. Genom ett youtubeklipp. Sökte i många år efter att hitta något som kunde fylla mitt tomrum. Nu vet jag att ENDAST Jesus kan göra det.

Sverige Vision betyder massor för mig, i Matt 28:16-20 kan vi läsa om missionsbefallningen. Tv vision har en viktig roll i den befallningen, för genom tv kan vi nå ut till personer som aldrig har hört evangeliet.

Min längtan dom senaste 2 åren har varit att se Sverige frälst. Och det är det jag brinner för.

Most important person that you look up to Jesus är det självklara svaret men efter han så kommer. Kristiina Haataja min blivande fru, hon är ett bra föredöme som ser alla människor och deras behov. Hon är alltid med och stöttar mig oavsett hur konstiga idéer jag än har.

Besök

Stockhom

Goteborg

Ring oss

+46 08 677 76 76

Email

mail@visionsverige.com

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!

Share This