Vision Sverige behövs i mediebruset, det är fräscht och i tiden och här förmedlas Guds Ord utan kompromiss! Jag är helt säker på att detta är mera på Guds hjärta än vi förstår! Gud är här och i framtiden – och vi flyttar ut tältpålarna…. Margret Sundin pastor/predikant Citykyrkan Örkelljunga

Margreth Sundin

Jag uppskattar det samarbete vi har haft med Vision Sverige för att sprida undervisning och stimulera till bön för Sverige. Jag uppskattar det samarbete vi har haft med Vision Sverige för att sprida undervisning och stimulera till bön för Sverige.

Anders Gerdmar

Jag tror att Vision Sverige har en speciell kallelse och plats i det kristna tv utbudet till nationen Sverige. Vision Sverige når på ett speciellt sätt den yngre generationen och många nysvenskar med sitt utbud av fräscha vittnesbörd och grundläggande undervisning. Vision Sverige behövs för att träna och fostra en ny generation av kristna för en tid som denna.

Marco Strömberg

Det har varit en stor förmån att få samarbeta med teamet på Vision Sverige och möta den kultur som präglar dem. En nutida kultur av glädje, passion och tjänarhjärta. Ett team som skapar en oerhört värdefull kanal med mycket bra innehåll och ett modernt uttryck. En kanal som förmedlar ett tydligt budskap om Jesus och en kompromisslös undervisning till människor i alla åldrar och sammanhang.

Sven- Bengtsson

Vision Sverige är ett fantastiskt redskap att 24 timmar om dygnet att göra evangelet tillgängligt för människor

Carl Gustav Severin

Tv-vision är ett värdefullt forum för kristen tro, en plattform som lyfter olika initiativ och verksamheter. Jag uppskattar tonen i programmen och tror det berör både troende och personer som ännu inte funnit en tro. Josefin Lennartsson Pionjärpastor i En tro på landet

Josefin Lennartsson

Vision Sverige tänder en väckelsens eld i många längtande hjärtan! Vision Sveriges sändningar bygger Guds rike i vårt land. Jag känner personer som ser på Vision Sveriges sändningar varje dag och blir välsignade.” Björn Fredriksson , Pastor i Salemkyrkan i Vargön.

Björn Fredriksson

Vision Sverige is an amazing tool that God is using to reach out to many people from different people, and nations with the Gospel of our Lord and Savior, Jesus Christ. As the Scripture says, “How can they believe unless they hear?” Please support Vision Sverige and in their great outreach to so many people in Scandinavia.

Reza Safa

Vision Sverige ger evangeliet till människor i vårt land. Både kristna som vill ha mer undervisning och fördjupning i tron, och sökare som funderar över livets stora frågor. Media är idag väldigt viktigt för att nå en uppkopplad generation

Sam Wohlin

Kristen tro är alltid relevant och aktuellt för alla generationer. Varje tid behöver hitta vägar att nå ut med budskapet om Jesu kärlek. Vision Sverge är ett viktigt redskap för detta i vår tid!

Thomas Nordberg

Jag tror att Vision Sverige har en speciell uppgift att nå människor i sina hem med evangeliets befriande kraft.

Jonatan Svensson

Evangeliet och vittnesbördet om hur Jesus förvandlar människors liv idag är både nödvändigt och härligt att nå ut med i de svenska hemmen. Här gör Vision Sverige en mycket viktig insats.

Christian Åkerhielm

Jag är så tacksam för Vision Sveriges sändningar! Med en varm blandning av trosstärkande undervisning och utmanande vittnesbörd från så många olika gäster, som passar alla åldrar och i alla sammanhang, så brukar jag uppmuntra min församling att följa sändningarna och rekomenderar alla att följa denna viktiga kristna TV-kanal.

Mikael Hansson

När Gud talade in i historien använde han massmedia. Böckernas bok, Bibeln, har revolutionerat länder, städer och enskilda människors liv. På samma sätt används media i dag. TV kan genom sitt genomslag förändra människors verklighet. Vision Sverige står i traditionen att använda massmedia för att nå många med de goda nyheterna.

Dan Salomonsson

Vision Sverige är en viktig röst i vårt land. Kanalen förmedlar liv, hopp och tro och är en stark motvikt till alla negativa nyheter vi serveras i vanlig media. Kanalen ger en röst till vad Gud gör i Sverige idag.

Daniel Steen

Jag är tacksam för Vision Sverige. Den kanalen är viktig i arbetet att nå svenska hem med evangeliet om Jesus” 

Christer Roshamn

Vision Sverige är ett viktigt och relevant verktyg som förmedlar evangeliet om Jesus rakt in i människors vardagsrum. Min bön och tro är att många människor ska gilla Jesus och bli hans seriösa följare genom Vision Sverige.

Stefan Westman Sternmo

Guds handlande i vårt land samt människors frälsning är fokuset hos Vision Sverige. Kanalen har både en profetisk och evangeliserande funktion förmedlat i ett fräscht, rakt och tydligt utsnitt som vi tackar Gud för!

Rickard Lundgren