Ny studio i Göteborg

Efter lång tids sökande har vi äntligen funnit en plats för vår efterlängtade studio i Göteborg! Sedan tidigare har vi Göteborgsanknutna programledarna Zoran Kovacevic, Amanda Göransson, Camilla Christiansson och Jonas Karlsson som under en tillfällig period haft möjlighet att sända från Vi har sedan tidigare fått möjlighet att sända från en församling i Stenungsund

nära Göteborg och nu tar vi ytterligare ett steg i etableringen i Göteborg! Nu påbörjas arbetet med att bygga en studio i den nya lokalen och målet är att kunna sända live flera gånger i veckan för att kunna ge våra tittare ny andlig mat varje dag. Tack att ni är med och ber för detta!

Engage Missionskonferens

För de onådda och bibellösa folken

Mediapartners är TV Vision Sverige och Världen Idag. Konferensen är både en plats att få möta Gud och höra Honom tala, och att sända ut till mission bland de onådda och bibellösa folken. TV Vision Sverige är på plats och spelar in konferensen som sänds en vecka senare

Lövhyddofest i Israel

Den 14-18:e oktober pågår Lövhyddofesten i Israel, och TV Vision Sverige sänder illsammans med moderkanalen TV Visjon Norge från Ein Gedi-öknen och Pais Arena i Jerusalem. Talar gör bland andra Broder Yun, Juergen Buehler, Angus Buchan och Rene Terra Nova.Broder Yun, även känd som den himmelske mannen är pastor och ledare för organisationen Back to erusalem som verkar för mission i områdena från hans ursprungsland Kina ända till Jerusalem. Han satt under flera år fängslad för sin

tro och hamnade till slut i Zhengzhoufängelset, ett högsäkerhetsfängelse i Kina som ingen lyckats rymma ifrån. Där hörde han den Helige Andes röst och gick rakt ut från fängelset, utan att någon märkte det och trots att han hade fått båda sina ben sönderslagna av vakterna. Han berättade
att det var som om han blivit osynlig för vakterna när han gick ut ur fängelset, eftersom vakterna till synes tittade tittade
igenom honom när han gick förbi. Juergen Buehler är president för Internationella kristna ambassaden i

Jerusalem. Angus Buchan är författareoch evangelist från Sydafrika. Rene Terra Nova är pastor och leder ett stort nätverk av församlingar i främst Brasilien, men även andra länder. Församlingsnätverket omfattar över 7 miljoner medlemmar och fortsätter att växa. Vi är glada över att kunna sända från Israel och vill rikta ett särskilt tack till alla er som har stöttat dessa sändningar i samband med insamlingen för trädplaneringen i Israel de senaste veckorna.

Missionskväll med
Duveskog och Skoglund

Den 13:e oktober besöker Göran Duveskog och Birger Skoglund i Kungsporten, Huskvarna till en stor missionskväll arrangerad avTrosgnistan och Israels Vänner–Södra Vätterbygden. David och Linda Ekerbring med familj leder lovsången. TV Vision Sverige är på plats och spelar in kvällen som sänds veckan därpå